ЗА ПРОЕКТА

 

building

Директни продажби от собственик, без комисионна.

Възможност за жилищен кредит от ТОКУДА БАНК​.

ТОКУДА БАНК​ гр. Варна – Д.Калчева – 0884 933 460

“3-ти Март“ е модерна жилищна сграда с контролиран достъп, която се намира в гр.Варна бул."3-ти Март" № 20. Състои от 5 надземни нива(1 ниво с открити и закрити паркоместа и 4 нива с жилищни апартаменти). Живущите в сградата ще имат на разположение за придвижване стълбище и модерен асансьор, като достъпът до сградата ще бъде реализиран в съответствие с изискванията на закона за интеграция на хората с увреждания.

В сграда „3-ти Март” Ви предлагаме 31 просторни, светли с функционално разпределение и различна големина 2-стайни, 3-стайни апартаменти на различни етажи и приятна панорама в градска среда.

Всички апартаменти имат всекидневна с кухненски бокс, една или две спални , баня и тоалетна, дограмата е с троен стъклопакет. Всеки апартамент разполага със собствена остъклена тераса с двоен стъклопакет. Апартаментите се предлагат в степен на завършеност по БДС.Те са проектирани, така че да съчетават простора и светлината на помещенията с тяхната компактност и подреденост. Сградата разполага с удобни и лесно достъпни паркоместа(13 бр. открити ПМ, 12 бр. закрити ПМ с обща автоматична врата и 7 бр. външни закрити ПМ).

На живущите в сградата се предоставят безплатни паркоместа за велосипеди във вътрешната и обезопасена част на паркинга.

Архитектурата е дело на арх. Георги Митрев и екипа архитекти и проектанти на „Агора 66” ЕООД. Архитект Георги Митрев е автор на градоустройствения план на град Варна.

Целият процес, от проектиране до последния детайл са изцяло съобразени с актуалното търсене на пазара и възможността да предложим един модерен и същевременно уютен дом на нашите клиенти.

Използването на качествени строителни материали от водещи европейски и български компании съчетано с високото качество на строителните процеси дава гаранция за изграждането на висококачествена сграда с модерен дизайн, комфорт и уют.

 

тухли

Тухли – заложихме на доказаната марка – Wienerberger. Сградата ще бъде изградена с Австрийски тухли Porotherm 25 N+F, Porotherm 12 N+F — направени от 100% естествен материал, с отлични шумо и топлоизолационни свойства.

 

Weber с вековна международна история, която започва във Франция още през 1665, Saint-Gobain Group (Сен Гобен Груп) е световен лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда.

 

Дограма – REHAU – висок клас немска шест + седем камери дограма с троен стъклопакет.  Дограма е изработена с многокамерна профилна система на компания REHAU и е в съответствие с всички европейски стандарти и екологични норми. Дограмата има отлични термо и звукоизолационни свойства, издръжливост на климатични промени, защита срещу UV-лъчение. В комбинация с доказания със своята функционалност и надежден обков тази дограма Ви гарантира дълготрайна употреба и най-високо ниво на защита от проникване.

 

LIFTKOM – От основаването си през 2001 г. до днес, Лифтком АД е динамично развиващо се, иновативно дружество с предмет на дейност: производство, монтаж и обслужване на асансьори, монтаж и поддръжка на ексалатори, платформи за инвалиди и травелатори. С цел гарантиране на качество и безопасност на продуктите си, Лифтком въведе и изпълнява всички необходими изисквания на TÜV стандартите по ISO 9001:2015, както и стандартите по Директива LD 2014/33/EU. Поддържане на високотехнологично оборудване им дава възможност за производство на части с качество, признато по цял свят. Лифтком работи основно с оборудване Bystronic – Швейцария, световният лидер в производството на машини за лазерно рязане и огъване.

 

Общи части на сградата  – стъпала и стълбищни площадки покрити с първокласен гранитогрес в комбинация със стилен и качествен алуминиев парапет.

 

Предварително заложен тръбен път за климатици във всеки апартамент. 

 

Видеонаблюдение на всички общи части,паркоместа и входовете на жилищната сграда.

 

Цветен видеодомофон.

 

 

Обектът е затворен тип с контролиран достъп.

 

Пожароизвестяване за общите части и в апартаментите.

 

Електрически димоотводен ( противодимен ) купол.

 

Метални модерни врати.

 

Телефонна, интернет и кабелна инсталация.